Prečo a ako diverzifikovať svoje príjmy

Väčšina ľudí uvažuje nad tým, ako dlhodobo znížiť svoje náklady a ušetriť tak peniaze, ktoré zarobia. Málokto na to ide ale opačne a premýšľa, ako svoj mesačný príjem zvýšiť, najlepšie ako ho diverzifikovať a vyhnúť sa tak finančným tiesňam, nech už život prinesie čokoľvek. Pritom najlepšou možnosťou je vytvárať si pasívny príjem a ten diverzifikovať na maximálne zníženie rizika.

[více…]

Ako podnikateľ si beriete svoje šťastie v práci na starosť!

Ako byť na voľnej nohe dlhodobo šťastný? Existuje niekoľko krokov, ktoré vám pomôžu zachovať si motiváciu, nadhľad a nespadnúť do stereotypu.

[více…]

Ako fungujú vzťahy v rámci franchisingu a čo ich upravuje?

Špecifická forma podnikania, akú franchising bezpochyby je, má svoje jasne nastavené pravidlá pre správne fungovanie. A to platí aj pre vzťahy, ktoré upravuje franchisingová zmluva. Čo všetko obnáša a čo z nej pre zúčastnené strany vyplýva?

[více…]

Školíme ďalšie obchodné talenty

Máme radosť, že naše rady sa posilnia o ďalších talentovaných obchodných manažérov. Väčšinu z nich školenie ešte len čaká, pre nedočkavcov sme mali školenie už dnes. Ako také školenie prebieha a akú má takýto obchodný manažér EXTÉRIA náplň práce?

[více…]

Hypotéky sú passé, predávajte službu danú zákonom!

Nachádzame sa v tzv. hypotekárnej kríze. Väčšina ľudí už nedosiahne hypotéku a úrokové sadzby asi len tak nepoklesnú. Ak ste obchodovali v tomto odvetví, môže byť pre vás súčasná situácia dosť nepríjemná. My vám ale ponúkame isté podnikanie aj v neistej dobe: predávajte BOZP a PO!

[více…]

Podľa čoho (ne) vyberať vhodného dodávateľa BOZP agendy?

Agendu BOZP a PO je zo zákona nutné mať, ak ste podnikateľ majúci IČO, najmä teda zamestnanca. Táto problematika môže byť mätúca a javiť sa ako veľmi zložitá. Pokiaľ cítite, že na ňu samo nestačíte je vhodné ju outsourcovať, teda zveriť niekomu, kto jej rozumie a pomôže ju vypracovať, viezť a poprípade aj aktualizovať.

[více…]

4 najčastejšie sťažností zamestnancov v rámci BOZP

Poznáme 4 najčastejšie problémy v rámci bezpečnosti na pracovisku, ktoré zamestnanci riešia.

[více…]

Za dobrým franchisorem stojí dobrí franchisanti

Pokiaľ sa darí franšízorovi, je to zásluha predovšetkým jednotlivých franchisantov a ich práce. Sme si toho vedomí, a práve preto si tých svojich veľmi vážime a sme na nich hrdí!

[více…]

Prečo a ako diverzifikovať svoje príjmy

Väčšina ľudí uvažuje nad tým, ako dlhodobo znížiť svoje náklady a ušetriť tak peniaze, ktoré zarobia. Pritom najlepšia možnosť je vytvoriť si pasívny príjem a ten diverzifikovať pre maximálne zníženie rizika.

[více…]

žena uvažující, co je riskantnější

Je väčší risk podnikanie, alebo zamestnanie?

Je skutočne podnikanie o toľko rizikovejšie ako zamestnanie?

[více…]

Späť na hlavnú stranu

Chcete mít svůj EXTÉRIA MARKET ve vašem městě?Zanechte nám kontakt, nebo zavolejte: 602 232 532