Chcete sa vydať na dráhu podnikateľa, byť finančne nezávislý, ponúkať služby, ktoré sú zákonom danou povinnosťou? Pripojte sa k úspešnej franšízovej sieti EXTÉRIA MARKET a otvorte si vlastnú pobočku vo Vašom meste. Bude vám na to stačiť iba obchodný duch a chuť na sebe neustále pracovať. Všetko ostatné vás už naučíme.

Aktuálne ponúkame jedinečnú podnikateľskú príležitosť otvoriť si vlastnú franšízovú pobočku EXTÉRIA MARKETU. Hneď pri začatí podnikania dostanete plnú podporu centrály. Nemusíte sa tak báť, že budete začínať úplne od nuly a budete na to úplne sami. 

Rozbehnite svoje podnikanie s podporou v chrbte

Vzhľadom na to, že v okresoch sídli desiatky tisíc podnikateľských subjektov, má majiteľ pobočky veľký potenciál na uplatnenie služieb v oblasti BOZP a PO. Centrála spoločnosti EXTÉRIA vám navyše v priebehu vášho podnikania poskytne marketingovú aj vzdelávaciu podporu v oblasti bezpečnosti práce a požiarnej ochrany. K tomu všetkému vám ešte pomôže nájsť vhodné miesto pre vašu pobočku. Vy sa tak nemusíte o nič starať a môžete sa plne sústrediť na obchod a fungovanie vašej pobočky.

Pripojte sa k silnému hráčovi na trhu

Chcete sa dozvedieť viac informácií, ako sa stať súčasťou úspešnej franšízovej siete EXTÉRIA MARKET? Neváhajte kontaktovať výkonnú riaditeľku Ing. Luciu Šimíkovú na tel. čísle +420 702 036 721 a dohodnite si osobnú schôdzku.

Prečítajte si ďalšie novinky o franšízovej sieti EXTÉRIA MARKET:

Všetky články

Chcete mít svůj EXTÉRIA MARKET ve vašem městě?Zanechte nám kontakt, nebo zavolejte: 602 232 532