Franchisa EXTÉRIA MARKET je, ako už mnohí z Vás zaregistrovali, jedinečným súladom zákonných povinností podnikateľov a nášho obchodného know – how.

Predstavte si situáciu, kedy viete a cítite, že Váš profesionálny život potrebuje nový rozmer. Rozbehnúť sa za jasným cieľom však nesie pre podnikatelské odvetvie určité riziká a otázniky.

Naša franchisa EXTÉRIA MARKET sa rozhodla Vám na tieto otázniky nielen odpovedať, ale aj ukázať Vám smer, ako eliminujete klasické prekážky na štarte podnikateľskej kariéry a podeliť sa s Vami o dlhoročné skúsenosti v oblasti BOZP, OPP a HACCP nielen zo Slovenskej ale aj Českej republiky.

Čo to znamená ?

– po celú dobu stojíme pri Vás a ste našim rovnocenným partnerom

– sme Vám podporou nielen radou, ale i praktickou pomocou

– ideme spločne už od výberu vhodného miesta kancelárie až po dizajn nábytku

– spoločne vyberáme Vašic kolegov

… tu by sme mohli napísať dalšie a dalšie body čo pre Vás všetko máme a vieme  o čo  sa chceme  s Vami podeliť na našej spoločne ceste, ale určite  bude  lepšie  sa o tom všetkom porozprávať osobne pri dobrej káve.

Poďme sa teda stretnúť.

Ako na to?

U nás na centrále v Žiline Vás vždy radi privítame a preberieme spoločné možnosti prípadnej spolupráce.  Kontaktujte výkonnou riaditeľku Ing. Lucii Šimíkovou na tel. čísle +420 702 036 721, alebo vyplňte nižšie informatívny formulár a my Vám poskytneme podrobnejšie informácie.

EXTÉRIA zakončení úspěšného roku Výročním kongresem 2017

Všetky články

Chcete mít svůj EXTÉRIA MARKET ve vašem městě?Zanechte nám kontakt, nebo zavolejte: 602 232 532